tisdag 9 mars 2010

Tisdag em.

Protesen som gick av i går är på rep. de har lovat att den skall bli ´klar i morgon onsdag. Hoppas det går bra så jag kan testa banan i fristil. Dagens träning var intervaller i klassiskt. Vi hade några minusgrader och stenhård grovsnö. Fästet var bra från början men blev sämre efter hand. Utförskörningen gick bra framförallt vänstersväng, då kan jag stå på högerbenet och sladda. Intervallerna gick hyfsat lite stressig åkning när jag kör kort. Måste försöka lugna ner åkningen så tror jag farten ändå är hög.
På em. var vi på en slags flaggsermoni tillsammans med Australien. Sång och dans från kandensiska indianer sedan en pampig flagghissning med nationalsång.
Gjorde några serier på skyttevallen i dag, går bättre och bättre. Det gäller att hitta rätt signalstyrka, den som indikerar på att man är i mitten. Ovanan gör att man i bland söker en högre ton men finner den inte, då är man och sirklar i mitten och borde avfyrat.
Får man in rätt omladdning kan man nog få till en snabb serie.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Kul att följa dig på din blogg. Kommer du att köra biatlon? Kör du då alla distanser? Den här veckan har våren kommit! +7 grader underbart! Håller tummarna till helgen, lycka till

    SvaraRadera